Інформація
Пошук

Напівдиск прикочуючого колеса 1 X 12 "A56566

Виробник: BALLAS
Модель: A56566
ТОП ПРОДАЖУ
ЗНАЙШЛИ ДЕШЕВШЕ?
213.00грн.

  • Наявність: На складі


ДОСТАВКА ТА ОПЛАТА
Інформація про доставку

Інформація про доставку

Ми доставляємо товар Новою Поштою

Способи оплати

Способи оплати

• Оплата картою Visa, Mastercard •Накладений платіж

Виготовлення напівдиска прикочуючого колеса здійснюється із застосуванням інноваційних методик і технологій. На нашому сайті у вас є можливість купити цю запчастину, а конкретніше - її аналог за найвигіднішою вартості. В основі даного вироби лежить високоякісний пластик - відомий по своїй міцності матеріал, який часто використовується для виготовлення деталей до сільськогосподарських агрегатів.


Тепер купити напівдиск прикочуючого колеса 1 "x 12" ви можете в Україні і без особливих зусиль. Немає необхідності в тому, щоб витрачати багато часу на пошуки цього товару в інтернеті. Наш сайт створений спеціально для покупців, які не бажають переплачувати за якісні запчастини. Всі вироби з даної категорії завжди є в наявності.


Дана запчастина має сумісність з сівалками від відомих українських або зарубіжних виробників. Відрізняється надзвичайною міцністю та відсутністю дефектів. Купити аналог напівдиска прикочуючого колеса - не складе проблеми, при цьому ви завжди можете отримати консультацію по товару. Вигода і якість тепер доступні для всіх без винятку.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре
Рекомендовані товари

Теги: , BALLAS, запчастини до сівалок John Deere, запчастини на сівалку John Deere, запчастини до сівалки Джон Дір