Інформація
Пошук

Пластина сошника сівалки N219982

Виробник: BALLAS
Модель: N219982
ТОП ПРОДАЖУ
ЗНАЙШЛИ ДЕШЕВШЕ?
24.00грн.

  • Наявність: На складі


ДОСТАВКА ТА ОПЛАТА
Інформація про доставку

Інформація про доставку

Ми доставляємо товар Новою Поштою

Способи оплати

Способи оплати

• Оплата картою Visa, Mastercard •Накладений платіж

Вартість оригінальної запчастини для сівалок John Deere може бути вельми необгрунтованою. Якщо ви згодні з цим, тоді спробуйте купити пластину сошника сівалки John Deere в нашому інтернет-магазині. Даний товар є аналогом, але максимально близьким до оригіналу - якість і продуктивність на максимальному рівні. Для здійснення вигідного замовлення не потрібно витрачати час - просто вибирайте цю модель натиснувши на кнопку купити.


Запчастини для техніки Джон Дір в Україні реалізують багато інтернет-магазини і великі майданчики, однак чи можна довіряти всім? Кращим рішенням для кожного покупця є можливість замовити пластину сошника сівалки John Deere недорого безпосередньо у виробника. Наша компанія є перевіреним виробником деталей для сільськогосподарської техніки, тому кожен клієнт залишається задоволений результатом.


Ми пропонуємо купити кращий аналог пластини сошника сівалки, при цьому ціна вас приємно здивує. Для оптових покупців і постійних клієнтів діють хороші знижки, тому можна заощадити не тільки час при замовленні, а й грошові кошти. Головними перевагами пластини є такі аспекти, як стійкість до зношування, міцність і якість матеріалу. Запчастина в обов'язковому порядку проходить тестування.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре
Рекомендовані товари

Теги: , BALLAS, запчастини до сівалок John Deere, запчастини на сівалку John Deere, запчастини до сівалки Джон Дір