Інформація
Пошук

Палець шнека жатки (композитний) H205318 L = 265 мм

Виробник: BALLAS
Модель: H205318
ТОП ПРОДАЖУ
ЗНАЙШЛИ ДЕШЕВШЕ?
142.50грн.

  • Наявність: На складі


ДОСТАВКА ТА ОПЛАТА
Інформація про доставку

Інформація про доставку

Ми доставляємо товар Новою Поштою

Способи оплати

Способи оплати

• Оплата картою Visa, Mastercard •Накладений платіж

Основним призначенням пальця (композиційного) шнека жатки є подача маси зерна на камеру похилого типу, тому нормальне функціонування даної деталі повинно завжди стояти на першому місці. В процесі відновлення або ремонту сільськогосподарської техніки може знадобитися заміна цієї деталі. При цьому зовсім не обов'язково витрачати багато коштів на покупку оригінальної запчастини.


Примітно, що палець має поверхню, яка попередньо покрита спеціальним полімером. Це говорить про підвищеної міцності і стійкості до механічних пошкоджень. Купити палець шнека жатки композитного типу - завжди вигідне рішення, але в тому випадку, якщо вам підійде аналог. Слід зазначити, що ви навіть не зможете відрізнити дану деталь від оригінальної моделі, так як вона виконана на професійному обладнанні і з застосуванням якісних матеріалів.


Наш інтернет-магазин пропонує замовити недорого палець шнека жатки з доставкою по всій країні. При цьому ми працюємо з клієнтами як оптовими, так і роздрібними, гарантуючи відмінний результат продукції. Запчастина більшою мірою підійде для комбайнів від CLAAS, John Deere та ін. Виробників.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре
Рекомендовані товари

Теги: Палець, шнек, жатка, композитний, H205318, H202806, P205318, аналог